DIGITALISERING

Vi översvämmas av digital teknik, från det ögonblick vi vaknar på morgonen och tar fram smartphonen tills vi går och lägger oss på kvällen.

Tekniken finns där ständigt för att hjälpa oss, både på jobbet och i privatlivet men är det verkligen en hjälp i alla lägen?

Gör all teknik dig mer produktiv i alla lägen?? eller förlorar du en del av din tid till att surfa runt omedvetet?

Om du har känt mindre produktiva än vanligt, kan det bero på att du låter dagarna passera utan medvetenhet och dina digitala enheter tar över kontrollen.

Med för mycket omedveten skärmtid,  kommer en nedgång i produktivitet, kreativitet och glädje.

DIGITAL INSIKT

Reflektera gärna över följande frågor: Känner du dig stressad när du inte är uppkopplad?  Har det hänt att du haft mer fokus på skärmen än att umgås med nära och kära?  Har du själv upptäckt att du inte varit närvarande i ett viktigt möte?

Med Digital Insikt får du frihet och du ökar din medvetenhet och kan välja när du vill ha medveten skärmtid och du får ett balanserat liv, både online och offline

Med Digital Insikt får du hjälp att återställa din hjärna så att du inte litar för mycket på dina digitala enheter för att planera ditt liv, ditt jobb, driva din verksamhet eller roa dig.

Är du sugen att ta första steget till  medvetenhet om dina gamla mönster, få bättre relationer, bli mer fokuserad, mer effektiv, mindre stressad, må bättre och ha roligare?  Helt enkelt skaffa dig din egen DIGITALA STRATEGI  både på jobbet och i privatlivet???

DIGITAL DETOX CAMP

Vi lever i en tid där den digital teknologin och digitala bundenheten accelererar.

Med ständig tillgänglighet och sociala medier går många omkring med
en konstant rädsla, både för att saknas på nätet och en känsla av att inte vara riktigt närvarande i det verkliga livet.

Vi träffas för att för några dagar avstå den digitala bundenheten och övar oss i att välja förhållningssätt till den digitala värld vi lever i.

Vi är utan digital teknologi, istället umgås vi  med varandra, men också med oss själva.

Vi utmanar och utforskar hur vi vill välja att förhålla oss till det ständigt ökande digitala flödet.

Dagarna består av gruppsamtal, kreativa övningar och aktiviteter, både ute och inne, som alla inspirerar till insikt och ökad medvetenhet.

En drömresa där du kan slappna av, släppa taget om jobb och åtaganden och hitta dig själv bortom digitaliseringen.

 Med möjlighet till egen tid för att reflektera, motionera eller upptäcka naturen runt omkring.

KOPPLA AV, KOPPLA UR & KOPPLA IN VARANDRA

Digital Detox Camp, en teknikfri weekend för dig som är nyfiken, modig och vill  ta ansvar och hitta ett hållbart förhållningssätt till livet och det ständigt ökande digitala flödet.

En avkopplande helg i natursköna Innansjön med god mat, naturupplevelser, tystnad och möjlighet att  uppleva känslan av att inte vara uppkopplad, endast 6 deltagare vid varje tillfälle.

Vi är både inne och ute i den vackra naturen och varje dag finns tid för egen reflektion.

Du kommer att öka din medvetenhet och få insikt och verktyg, som gör du kan hitta nyckeln till balansen och ditt eget förhållningssätt till det ständigt ökande digitala flödet i din vardag.

PROGRAM

Incheckning fredag kl: 12.00 och Utcheckning söndag kl: 12.00

Vi äter, fikar, delar erfarenheter och har roligt tillsammans.

 Pris: 4950kr inklusive upplevelsen med alla aktiviteter, mat och logi.