MediYoga för återhämtning och välbefinnande

tekopp

Vad behöver du för ditt välbefinnande ? 

Upplever du en att tiden inte räcker till? Känner du dig sliten? Har du något som skaver inom dig? Kanske har du smärta i din kropp? Långvarig stress utan återhämtning skapar obalans i kroppen och sätter kroppens normala funktioner ur spel vilket kan påverka sömnen, ämnesomsättning, smärtkänslighet, kroppens och hjärnans återhämtning och uppbyggnad.

Jag är Leg Barnmorska, Leg Sjuksköterska med specialistutbildning i psykiatri, Samtalsterapeut, Mindfulness lärare, Mediyoga instruktör och Stresshanterings handledare. Jag använder min erfarenhet och mina kompetenser för att hjälpa dig utifrån dina behov. 

Jag  har fokus på hela dig  i alla dina sammanhang, mitt mål är att du ska bli en hållbar version av dig själv.

 

Vad har du för mål?

yoga på bryggan

Mind & Body för mental och fysisk balans och styrka

Yoga består av olika delar och former, många tror att yoga bara är olika positioner, men yoga är så mycket mer. Det är ett sätt att lära sig leva, få självinsikt och självkännedom som på sikt ger ett gott själv ledarskap.

Yoga är till både för dig som vill främja din hälsa för förebygga ohälsa. Men också för dig som är stressad och behöver återhämtning och  för dig som är full av energi och behöver varva ner.

Mediyoga passar alla. Jag hjälper dig att hitta rätt ingång, och guidar dig framåt för att du ska utvecklas och  för att  stärka både kropp och sinne. Du får möjlighet att stanna upp och få verktyg för att främja din hälsa och välmående på alla plan. Jag erbjuder Samtal, Mediyoga, Mindfulness, Stresshantering. Du kan använda ditt friskvårdsbidrag.

 

Hör  av dig  så berättar jag mer om hur jag kan hjälpa dig.

 Mediyoga för fysisk, mental och känslomässig balans

Mediyoga är utformad utifrån den tantriska yogatraditionen som är en av de äldsta former av yoga som människan känner till. Mycket inspiration har också hämtats från kundaliniyoga likväl som ayurveda, den mångtusenåriga Indiska läkekonsten samt med komponenter från traditionell kinesisk medicin.

Kärnan i Mediyoga är att skapa ökad balans fysiskt, mentalt och emotionellt. Mediyoga är strukturerad för att kunna utföras i terapeutiskt syfte.

 Mediyoga är en form av mind-body träning, en helhetsträning som stillar sinnet, ökar kroppsmedvetenheten och balanserar kroppens nerv- och hormonsystem. Mediyoga bidrar även till ökad rörlighet, flexibilitet och styrka. Fokus inom Mediyoga är inte enbart det fysiologiska utan på alla aspekter, människan som energivarelse, helheten.

 Mediyoga skapar genom forskning och klinisk utvärdering en reglerad och kvalitetssäkrad yogaform för svensk hälso- och sjukvård såväl som för privata yogautövare. Alla som undervisar i Mediyoga har medicinsk bakgrund och kunskap inom anatomi, fysiologi och sjukdomslära.

 Mer information: Om du vill ha mer bakgrund och information om Mediyoga kan du besöka: www.mediyoga.se
Sedan 1998 har mer än 90% av den vetenskapliga forskningen på yoga i Sverige gjorts på Mediyoga. Du hittar mer information om forskningen på: www.mediyoga.se/forskning/