Villa Insikt är grundat och drivs av Karina DiLucia, en Digital Detox pionjär med många strängar på sin lyra. Uppvuxen i Lappland med rötterna i Abisko och Innansjön är hon en genuin norrländska som gillar att resa och lever efter devisen “Där jag har mina fötter, där har jag mina rötter”. Hon njuter lika mycket av landet och livet till fjälls, som att känna pulsen i New York eller Buenos Aires.

Karina såg redan 2015 ett behov av att bidra till att öka medvetenheten om det ständigt ökande digitala flödet och hur det påverkar vårt beteende och mående. Genom Digital Detox Camp vill hon hjälpa människor att bli mer närvarande i det som pågår här och nu och hitta verktyg för att kunna välja hur vi vill förhålla oss till det digitala flödet.

Relevant erfarenhet

# Leg.Sjuksköterska med specialistutbildning i psykiatri

# Leg.Barnmorska

# Beteendevetare

# Ledarskapsutbildning på gestaltpsykologisk grund

# Coach på individ- och gruppnivå

# MediYoga trainer

# MI-utbildad (Motiverande samtal) Steg 1 och 2

# Mindfulness trainer

# Samtalsterapeut- CFT

# Stresshanterings handledare

Karina älskar teknik och hade dator med internetuppkoppling via modem, redan under det tidiga 90-talet.  Men hennes största passion är att dela med sig av sin breda kompetens för att bidra till hälsa andra.

Hon har i över 20 år utövat mindfullness, meditation och deltagit i retreater.

Karina är utbildad Leg, Sjuksköterska med specialistutbildning i psykiatri,  Leg.Barnmorska, Samtalsterapeut-CFT, Stresshanteringshandledare, MI-utbildag (Motiverande samtal) Steg 1 och 2, Diplomerad Mindfulness trainer och Diplomerad MediYoga trainer.