Yoga och Mindfulness för återhämtning och välbefinnande

Jag vill bidra till hållbarhet och främja människors hälsa, därför har  jag fokus på hela människan i alla sina sammanhang med hållbar människa som mål.

Jag är i grunden legitimerad Sjuksköterska med specialistutbildning i psykiatri, legitimerad Barnmorska och Fysioterapeut, jag är även utbildad Compassion Focus Terapeut, Mindfulnesslärare och utbildad inom MediYoga och Gestaltpsykologiskt förhållningssätt.

Jag använder min erfarenhet och mina kompetenser för att hjälpa dig till insikt och ge dig den hjälp du behöver utifrån dina behov. Jag erbjuder  MediYoga, Mindfulness, Stresshantering och samtal både enskilt och i grupp. Upplever du en att tiden inte räcker till? Känner du dig sliten? Har du något som skaver inom dig? Kanske har du smärta i din kropp? Långvarig stress utan återhämtning, skapar obalans i kroppen och sätter kroppens normala funktioner ur spel vilket kan påverka sömnen, ämnesomsättning, smärtkänslighet, kroppens och hjärnans återhämtning och uppbyggnad.

Yoga för mental och fysisk styrka

Yoga består av olika delar och former, många tror att yoga bara är rörlighet och olika positioner, men yoga är så mycket mer. Det är ett sätt att lära sig leva, få självinsikt och självkännedom som på sikt ger ett gott själv ledarskap. Yoga är till både för dig som väljer att främja din hälsa förebygga ohälsa. Men också för dig som är stressad och behöver återhämtning eller för dig som är full av energi och behöver varva ner.

Den yogaform jag jobbar med passar alla. Jag hjälper dig att hitta rätt ingång, och guidar dig framåt för att du ska utvecklas och  för att  stärka både kropp och sinne. Du får en fin möjlighet att stanna upp och få verktyg för att främja hälsa och välmående på alla plan.

Är du en av dem som inte utnyttjar ditt friskvårdsbidrag? I så fall är det tid att tänka om. Till alla våra  hälsofrämjande aktiviteter kan du spendera sitt friskvårdsbidrag.Prata med din arbetsgivare och hör  av dig till mig, så berättar jag mer om hur jag kan hjälpa dig.