Medicinsk yoga för kvinnor med lust till livet

Medicinsk yoga är en yogaform som lugnar hela vårt system, genom balanserande andning och mjuka övningar påverkar det vårt parasympatiska nervsystem, som är kroppens eget lugn och ro system. En härligt flödande, kvinnlig, mjuk och livgivande yogaform där alla kan vara med.

Vi kvinnor är fantastiska, vi är dynamiska, starka, ibland explosiva och ibland lite ledsna. När vi passerar 40 år så händer det en hel del med våra kvinnliga hormoner, de sjunker rejält och det börjar svänga. När vi närmar och 50 blir det ännu mer kännbart. Humöret och energinivån skiftar, kroppen förändras och vi blir mindre stresståliga. Du kan själv med enkla medel hantera detta och förbättra både hälsa och välbefinnande. Du kan göra denna tid till den bästa tiden om du vet hur.

Villa Insikt i Innansjön, en oas och mötesplats för kvinnor med lust till livet, för dig som är nyfiken och vill hitta din strategi till välmående, goda relationer, hormonbalans, minskad stress och press.

Jag  är Leg Sjuksköterska och Leg Barnmorska  och har jobbat med kvinnor och kvinnohälsa i 40 år, jag är även yogalärare, mindfulneslärares och compassionfokus terapeut.

Till mig kan du komma och bara vara, utan krav och prestation och du kan känna dig fri att samtala om det som är viktigt för dig.

JAG ERBJUDER BLA:
*Medicinsk Yoga för kvinnor- HormonYoga, det självklara verktyget för hormonbalans, stressreducering, återhämtning och välmående.
*Gravid Yoga
* Individuella samtal
* Mindfulness
* Stresshantering
* Samtalsgrupper
* Skogsbad

Jag har tystnadsplikt i alla mina uppdrag.

De flesta av mina tjänster ingår i friskvårds förmånen som din arbetsgivare kan erbjuda.

Gällande Corona & Covid 19 vi följer rekommendationerna från Folkhälsomyndigheten för att minska risken för smittspridning.

Till hösten startar jag nya yogaklasser, då ses vi antingen i Villa Insikt eller digitalt via Zoom.

Hormony yoga

Kontakt