Boende

Villa Insikt, med rum för din inre & yttre resa

Welcome to Villa Insight, the road to awareness and wellbeing.

Vi erbjuder Wellbeing turism — en specifik typ av turism, avsedd att främja och upprätthålla en positiv hälsa för kropp och själ, som består av produkter och tjänster som bygger på en hållbar interaktion med den omgivande miljön och samhället.

Villa Insikt, ett växthus för själen där du får möjlighet att umgås, uppleva och utvecklas tillsammans med andra eller bara med dig själv. En med plats för möten, samtal, skratt, reflektion, lek, rörelse och återhämtning, vilket skapar förutsättningar för kreativitet, glädje och välmående.

Forskning visar att vistelser i naturliga miljöer minskar negativa känslor och stress, och ökar positiva känslor, mental återhämtning och prestation.

Jag erbjuder platsen och huset för att främja hälsa och välmående.

  • Till dig som vill delta i något av våra hälsofrämjande utbud.
  • Till dig som vill hemestra på en naturskön plats.
  • Till dig som är är kreativ och längtar efter att få skapa och tänka i lugn och ro eller arbeta ostört med naturen inpå knuten.
  • Till mindre grupper, som vill konferera eller bara njuta ostört i fantastisk miljö ex ledningsgrupp, arbetsgrupper eller styrelse, tjejgäng eller grabbgäng max sex personer, då har ni hela huset för er själva och möjlighet att boka workshops, skogsbad, midfulness eller eller någon annan av mina aktiviteter.

Huset är ett 40-tals hus med 3 stora dubbelrum, fullt utrustat kök, salong med öppen spis, grupprum, två toaletter, en med dusch. Altan och  grillplats på gården. Gratis parkering.

När du hyr ett rum så har du tillgång till hela Villa Insikt.

  • Passar för 1-6 personer
  • Vuxna och barn, familjer, kompisgäng, du som vill vara ensam och umgås med dig själv.
  • Pris 825kr/dubbelrum

BOKA  HÄR: Fyll i kontaktformuläret och betala med swish till 1235145172.

Kalendern laddas...
captcha

Gällande Corona & Covid 19 vi följer rekommendationerna från Folkhälsomyndigheten för att minska risken för smittspridning.

Salongen i Villa Insikt

Kontakt