Om Karina

Karina älskar både det vilda och det lugna, hon har alltid haft många strängar på sin lyra, hon gillar fart och fläkt, men hon har också under livets gång lärt sig vikten av återhämtning och hon kan konsten att “bara vara”  vilket hon också är i naturen i Innansjön. Hon säger själv att det är det som gör att hon med full energi kan njuta av livet. I mer än 20 år har Karina utövat mindfulness, meditation och yoga.

Karina har har levt ett utmanande och innehållsrikt liv både professionellt och privat, alla dessa erfarenheter är till god hjälp i hennes arbete idag.
Hon vet att livet går upp och ner, men hon vet också att vi mycket mer än vad vi tror, kan välja hur vi vill ha det i livet.

Hon lever som hon lär, hon är autentisk, modig och vågar vara sårbar och och dela med sig av sig själv och sina erfarenheter, hon sprudlar av livsglädje, hon älskar möten med människor och att inspirera och bidra med sin erfarenhet och kompetens.

Hon har många utbildningar bla sjuksköterska och barnmorska, hennes yrkes- och livserfarenhet är både bred och lång, hon har hela livet arbetat med människor och hälsa, främst med kvinnor och kvinnohälsa, det har alltid varit ett självklart val att arbeta med  kvinnor och kvinnohälsa.

Karina arbetade i många år på Umeå universitet där såg hon den psykiska ohälsan växa, främst bland kvinnliga studenter. Hon såg också att behovet av hälsofrämjande insatser var stort, både behovet av att stärka kvinnor och inte minst att förebygga den stressrelaterade ohälsan.

Därför bestämde hon sig 2014 för att starta eget, sedan dess hon jobbar med kvinnor och kvinnohälsa och Karina är oslagbar med all sin kompetenser och erfarenhet.

Karina har fokus på hela människan i alla sina sammanhang och med hållbar människa som mål.

Hon brinner för att hjälpa kvinnor att hitta sina strategier och sin egna väg till en hälsofrämjande vardag.

Karina har en stor verktygslåda och ett  brett utbud av verktyg för att möta alla olika behov hos sina klienter.

Karina har ett holistiskt synsätt* och jobbar både med kropp och själ, med samtal och rörelse, den hormonella, mindfulness och yoga, naturen och dess hälsofrämjande effekter som alla bidrar till att minska stress. Hon vill också öka medvetenheten och förståelsen för hur vi människor “samskapar” vår vardag och vårt liv.

Samtal, yoga, mindfulness, stresshantering, retreat, digital detox, workshops är några av de tjänster som Karina erbjuder.

Karinas filosofi är  “Vi bär alla på vår historia, men låt den inte bli din framtid, det är endast idag vi kan göra våra val, om framtiden vet vi inget”  

  • Holism (av grekiska holos, “hel”, “odelad”) är i allmän bemärkelse ett filosofiskt betraktelsesätt att helheten är större än summan av delarna och att ingenting kan beskrivas enskilt utan kontext.
Villa insikt

VI HAR ÖPPET ÅRET RUNT 

 

 

Vad vill du göra?

Hittar du inte svaret på dina funderingar? Eller vill du veta mer? Fråga gärna mig, skriv ett meddelande i kontaktformuläret eller ring 070-5894154 Jag svarar så snart jag kan måndag-fredag.
  • Datumformat: ÅÅÅÅ streck MM streck DD
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Kontakt