Om Karina

Karina älskar både det vilda och det lugna, hon har alltid haft många strängar på sin lyra, hon gillar fart och fläkt men vet också  vikten av återhämtning och hon kan konsten att “bara vara” 

Hon säger själv att det är just balansen mellan aktivitet och återhämtning som gör att hon med full energi kan njuta av livet. I mer än 20 år har Karina utövat mindfulness, meditation och yoga.

Hon lever som hon lär, hon är autentisk, modig och vågar vara sårbar och dela med sig av sig själv och sina erfarenheter, hon sprudlar av livsglädje, hon älskar möten med människor och att inspirera och bidra med sin erfarenhet och kompetens.

Hon är i grunden sjuksköterska och barnmorska, hennes yrkes- och livserfarenhet är både bred och lång, hon har hela livet arbetat med människor och det har alltid varit ett självklart val att främst arbeta med kvinnor och kvinnohälsa.

Karina brinner för att hjälpa kvinnor att hitta sina strategier och sin väg till en hälsofrämjande vardag, hon har en stor verktygslåda för att möta alla olika behov hos sina klienter. Hon jobbar både med kropp och själ, med  samtal, rörelse, naturen och hormonernas påverkan på vår hälsa.

Hon erbjuder- Samtal, stresshantering, mindfulness, yoga, retreat, allt för att att bidra till att främja din hälsa.

Karina har fokus på hela människan i alla sina sammanhang, med hållbar människa som mål.

Karinas filosofi är 

“Vi bär alla på vår historia, låt den inte bli din framtid, det är endast idag vi kan göra våra val, för om framtiden vet vi inget”  

 

Vad vill du göra?

Hittar du inte svaret på dina funderingar? Eller vill du veta mer? Fråga gärna mig, skriv ett meddelande i kontaktformuläret eller ring 070-5894154 Jag svarar så snart jag kan måndag-fredag.
  • Datumformat: ÅÅÅÅ streck MM streck DD
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Kontakt