Om Karina

Jag älskar både det vilda och det lugna, jag har alltid haft många strängar på min lyra, jag gillar fart och fläkt men vet också  vikten av återhämtning och jag kan konsten att ”bara vara” 

Det är just balansen mellan aktivitet och återhämtning som gör att jag med full energi kan njuta av livet. I mer än 20 år har jag utövat mindfulness, meditation, qui gong och yoga.

Jag lever som jag lär, jag är autentisk, modig och vågar vara sårbar och dela med mig av mig själv och mina erfarenheter, jag älskar möten med människor och att inspirera och bidra med min erfarenhet och kompetens.

Jag är i grunden sjuksköterska och barnmorska, min yrkes- och livserfarenhet är både bred och lång, jag har hela livet arbetat med människor och det har alltid varit ett självklart val att främst arbeta med kvinnor och kvinnohälsa.

Jag brinner för att hjälpa människor att hitta sina egna strategier och sin väg till en hälsofrämjande vardag, jag har en stor verktygslåda för att möta alla olika behov hos mina klienter. Jag jobbar både med kropp och själ. Med samtal, rörelse och naturens påverkan på vår hälsa.

Jag erbjuder- samtal, stresshantering, mindfulness, yoga, digital detox, yogaretreat, skogsbad, allt för att att bidra till att främja din hälsa.

Jag har fokus på hela människan i alla sina sammanhang och med hållbar människa som mål.

Min filosofi är 

”Vi bär alla på vår historia, men låt den inte bli din framtid, det är endast idag vi kan göra våra val, för om framtiden vet vi inget”  

 

Kontakt