Yoga för dig med lust till livet

Yogan är men del av min verktygslåda.

Yogans unika kombination av fysisk aktivitet, mjuka rörelser, reflektion, stresshantering och fördjupad medvetenhet gör den till en av århundradets viktigaste kompetenser att ha i sin livsportfölj.

Medicinsk yoga och Hormony yoga är yogaformer som lugnar hela vårt system, genom balanserande andning och mjuka övningar påverkar det vårt parasympatiska nervsystem, som är kroppens eget lugn och ro system. En härligt flödande, mjuk och livgivande yogaform där alla kan vara med.

Yogans unika kombination av fysisk aktivitet, hälsa, stresshantering och fördjupad medvetenhet gör den till en av det 21:a århundradets viktigaste kompetenser – och – enligt internationella undersökningar, en av världens mest populära träningsformer. Yogan är mitt svar och min verktygslåda. Jag fyller ständigt på med nya verktyg.

En perfekt yogaform  för alla, men inte minst för oss kvinnor, vi  är fantastiska, vi är dynamiska, starka, ibland explosiva och ibland lite ledsna. När vi passerar 40 år så händer det en hel del med våra kvinnliga hormoner, de sjunker rejält och det börjar svänga. När vi närmar och 50 blir det ännu mer kännbart. Humöret och energinivån skiftar, kroppen förändras och vi blir mindre stresståliga. Du kan själv med enkla medel hantera detta och förbättra både hälsa och välbefinnande. Du kan göra denna tid till den bästa tiden om du vet hur.

Villa Insikt i Innansjön, en oas och mötesplats för dig med lust till livet, för dig som är nyfiken och vill hitta din strategi till välmående, goda relationer, hormonbalans och minskad stress.

Jag  är Leg Sjuksköterska och Leg Barnmorska  och har jobbat med kvinnor och kvinnohälsa i 40 år, jag är yogalärare, mindfulnesslärare och compassionfokus terapeut.

Till mig kan du komma och bara vara, utan krav och prestation och du kan känna dig fri att samtala om det som är viktigt för dig.

JAG ERBJUDER BLA:
*Medicinsk Yoga – HormonyYoga, det självklara verktyget för hormonbalans, stressreducering, återhämtning och välmående.
*Gravid Yoga
* Individuella samtal
* Mindfulness
* Stresshantering
* Samtalsgrupper
* Skogsbad

Jag har full sekretess i alla mina uppdrag.

De flesta av mina tjänster ingår i friskvårds förmånen som din arbetsgivare kan erbjuda.

Hör av dig så berättar jag mer.

Hormony yoga
Diplomerad instruktör MediYoga
Diplomerad Instruktör MediYoga

Kontakt