Samtal

Samtal

I’m pushing you in your direction – Jag utgår från en blandning av dialog, reflektion och kreativa övningar för att hjälpa dig att hitta dina strategier för en hälsofrämjande och hållbar vardag. Jag fokuserar på hur din hälsa kan stärkas eller bevaras, vilket är mer effektivt och hållbart än att åtgärda svårigheter när de redan har uppstått. Salutogenes

Med fokus på dig och dina behov utgår vi i samtalet från dina unika erfarenheter och behov, du får den tid och det utrymme du behöver. Du kommer att nå insikter och få strategier som gör att du kan hantera livets händelser på ett sätt som är främjande för dig, även sådan som du tidigare upplevt svårt att hantera. Du får möjlighet att bli mer uppmärksam på dig själv och dina känslor.

Psykoterapeuten Emmy Van Deurzen har formulerat följandet:
”Jorden är en plats mellan himmel och helvete, där man kan uppleva mycket smärta och mycken glädje och där ett visst mått av insikt kan ha en avgörande betydelse”.

Vill du satsa på dig själv och få nya insikter, nå dina avsikter och hitta strategier som underlättar din vardag och främjar din hälsa?

 Jag har lång erfarenhet att möta människor i olika sammanhang och skeenden i livet, och vänder mig både till privatpersoner och företag.

I alla mina uppdrag utgår jag från hela människa i alla sina sammanhang och hållbar människa som mål.

Kontakta mig när du behöver en professionell samtalspartner, min breda kompetens och erfarenhetsbank är oslagbar.

Fyll i kontaktformuläret så hör jag av mig och vi bokar en tid.

Första konsulterande samtalet är kostnadsfritt.

 

 

 

 

Vad vill du göra?

Hittar du inte svaret på dina funderingar? Eller vill du veta mer? Fråga gärna mig, skriv ett meddelande i kontaktformuläret eller ring 070-5894154 Jag svarar så snart jag kan måndag-fredag.
  • Datumformat: ÅÅÅÅ streck MM streck DD
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Kontakt