Digital Detox Camp

Digital Detox Camp

En drömresa för dig som är nyfiken och modig.

Längtar du efter möten i verkliga livet?  Är du trött på zoom möten? Vill du ha egen tid?  Vill du njuta av livet och naturen?

En teknikfri och avkopplande helg för dig som är nyfiken och vill prova något annorlunda, ett unikt tillfälle där du får koppla ur och koppla av, släppa taget om jobb och åtaganden och hitta dig själv bortom digitaliseringen. En helg i natursköna Innansjön med god mat, naturupplevelser, goda samtal, skratt, tystnad, återhämtning och möjlighet att  uppleva känslan av att inte vara uppkopplad.

Vi är både inomhus och utomhus i den vackra naturen och varje dag finns tid för egen reflektion.Vi äter, fikar, delar erfarenheter och har roligt tillsammans och den som vill kan  basta i den vedeldade bastun och kanske ta ett dopp i Göksjön på den privata badstranden.

VARFÖR ÅKA PÅ DIGITAL DETOX?
Vi slösurfar oftast omedvetet vilket gör det svårt att vara riktigt närvarande i det verkliga livet och det som händer här och nu.
Under den teknikfria helgen kommer du öka din medvetenhet och få insikt, som gör att du i din vardag lättare uppmärksammar och blir medveten om när du inte är närvarande. Du kan då lättare välja när du vill vara uppkopplad och när du vill vara närvarande i stunden och delta i det som händer och är viktigt på riktigt i livet.

FOMO- Fear Of Missing Out, är idag ett vedertaget begrepp, det innebär att vi med med ständig tillgänglighet och närvaro i sociala medier går omkring med en rädsla för att missa det som händer på nätet. Men risken är egentligen att vi  missar det  som händer i livet

Känner du igen dig i följande påståenden?

  • Du kollar mailen och sociala medier stup i kvarten och har konstant koll på dina vänner och bekanta.
  • Du känner dig stressad när du inte är uppkopplad.
  • Det har hänt att du haft mer fokus på skärmen än att umgås med nära och kära.
  • Du har upptäckt att du inte varit närvarande i ett viktigt möte.
  • Passar vuxna
  • Tid: fredag kl: 13.00 till  söndag kl: 13.00
  • Min 3 max 6 deltagare
  • Investering till dig själv: 4500 kr (ink 500kr administrationsavgift) / deltagare inklusive upplevelsen med alla aktiviteter, mat och logi i dubbelrum.

BOKA NU: Fullbokat, håll utkik, det kommer nya datum.

 

Kontakt