En stund i naturen

En stund i naturen

Vill du uppleva en stund i naturen?

Då är du välkommen till mig i Villa Insikt i Innansjön, en tyst och lugn plats, med det skogliga rummet i norr, öppet landskap och sjön i söder. Här får du njuta av den fantastiska platsen som är perfekt att öva närvaro på. Innansjön ligger avskilt mellan Umeå och Skellefteå.

Vi tillbringar en förmiddag ute i naturen, jag guidar dig i några närvaroövningar, övrig tid är din egen tid, för reflektion och återhämtning. Vi fikar tillsammans och då väljer du själv om du vill reflekera själv eller dela din upplevelse med gruppen.

I vardagen går vi oftast på ”autopilot” utan att reflektera, många gånger är våra tankar i det som varit eller det som ska hända i framtiden.

Nästan alla dygnets vakna timmar är vi i ”görandet” genom att stanna upp och låta ”varandet” få plats i vårt sinne, går vi allt djupare in i nuet och det som pågår i stunden och vi blir medvetet närvarande.

Naturen skapar förutsättningar för lugn och stillhet bara genom att vi vistas där. Om du sedan kryddar din vistelse med närvaroövningar kommer din naturvistelse att tillfredsställa dina sinnen ännu mer.

I naturen finns det många intryck att öva sin närvaro på, suset från en lövskog, doften från en tallskog eller ljudet från en porlande bäck har bevisat lugnande effekter, även ett strilande regn kan upplevas lugnande.

Naturen är den bästa läraren för att öva närvaro.

  • Passar vuxna
  • ca 3 tim
  • Fika ingår
  • Investering i din hälsa 450kr
  • Ta med dig kläder för alla väder, en vattenflaska och bra skor.
  • BOKA NU: Håll utkik, nya naturstunder till våren

Välkommen

Kontakt